
Psihoterapie individuală
Procesul de psihoterapie individuală constă în întâlniri recurente, pe perioade diferite de timp în funcție de nevoile fiecăruia. Este o cale prin care persoana poate înțelege dintr-o altă perspectivă experiențele de viață, ajungând să simtă și să gândească despre sine cu mai multă încredere și claritate. În această călătorie de cunoaștere, misiunea mea este ofer suport, încredere și ghidaj pentru ca cei care simt că este momentul oportun pentru o schimbare, să găsească direcția de care au nevoie și pe care și-o doresc în viața lor.
Solicită o programare
Psihoterapie de cuplu
Acest tip de psihoterapie se bazează pe același concept ca și psihoterapia individuală, însă se concentrează pe relația dintre cei doi parteneri. În această abordare, pacientul este relației de cuplu. Relația de cuplu este pe cât de frumoasă pe atât de provocatoare uneori. Scopul
psihoterapiei de cuplu este să îi ajute pe parteneri să își comunice nevoile, să aibă claritate cu privire la ceea ce își doresc și ceea ce pot sau nu să ofere. Acest tip de terapie contribuie la îmbunătățirea vieții de cuplu, într-un fel în care să îi ajute pe amândoi și împreună să se dezvolte.

Psihoterapie online
Ședințele de psihoterapie online se desfășoară în același fel ca și cele din cabinet, doar că acestea permit ca pacientul să fie în orice zonă sau loc. Există o mai mare flexibilitate de timp și spațiu, care permite oricui să beneficieze de un proces de psihoterapie, acesta fiind la un click distanță.

Consiliere parentală
Acest serviciu este extrem de important pentru persoanele care au copii sau lucrează cu aceștia. Copiii sunt foarte transparenți în comportament, iar felul în care își manifestă emoțiile, direct și autentic, însă de multe ori pentru adulții din jur este dificil de descifrat un anumit comportament. A fi părinte nu este ușor, este firesc să apară momente în care provocările determină sentimente de neputință, confuzie, vinovăție sau furie. Consiliere parentală oferă spațiu în care să fie clarificate comportamentele copilului pentru a ajunge la îmbunătățirea relației cu acesta, având un impact pozitiv asupra întregii familii.
Solicită o programare
Proiectul de Educație parentală – Cercul Siguranței
Un program foarte drag mie, care poate fi parte din procesul de consiliere sau se poate participa separat, acesta având 8 întâlniri săptămânale. S-au putut vedea rezultatele acestuia în cazul familiilor și impactul pozitiv asupra relațiilor dintre părinți și copii dar și asupra propriei persoane în relație cu copilul interior. Programul are la baza teoria atașamentul, care susține că pornind de la nevoile de bază ale fiecăruia – de iubire și de autonomie, putem înțelege și construi relații sănătoase cu ceilalți. Programul se desfășoară pe timp de 2 luni: 8 întâlniri săptămânale de grup.
Solicită o programare